UE Sant Andreu Sergio Mulero
Sergio Mulero en la jugada del gol del Sant Andreu

La UE Sant Andreu s’ha imposat al CE Manresa en les semifinals del Torneig d’Històrics del futbol catala. Els andreuencs han superat els manresans als penals per 5 a 3 i jugaran la final contra la UE Sants, que ha superat el Terrassa.

Un partit que acaba en taules

Els manresans han començat molt bé i Juli ha enviat una pilota al pal. Un primer ensurt que ha envalentit el Sant Andreu que ha estat perillós de la mà del nou fitxatge Sergi Mulero. El nou jugador andreuenc ha estat l’encarregat d’obrir la llauna en el minut 20 després d’un xut des de la frontal.

A la represa, el tècnic andreuenc ha fet vuit canvis i el partit s’ha igualat. En el minut 79, un penal a favor del Manresa ha servit perquè Javi López empatés l’enfrontament. A la tanda de penals, una aturada d’Arnau ha permès al Sant Andreu classificar-se per a una final que no guanya des de l’any 2014.