Victòria important de la UE Sant Andreu contra el CE l’Hospitalet, un rival directe per les places del play-off d’ascens. Els de Xavi Molist han estat molt superiors als riberencs i s’han imposat per 3 gols a 1 amb un doblet de Fassani. El gol visitant l’ha fet un Ton Alcover que no l’ha celebrat com a deferència vers el seu exequip.

Gran primera meitat del Sant Andreu

El Sant Andreu ha generat més perill que l’Hospi als primers minuts. Pau Morer ho ha provat al minut 5 i Gimeno al 21. A còpia de trepitjar àrea, a Noguera li han fet un penal i Pau Morer l’ha enviat a l’escaire per fer l’1 a 0. El mateix Morer ha estat a punt de fer el segon amb un xut llunyà que ha agafat el porter riberenc descol·locat i que, tot i no ser gaire net, a punt ha estat d’acabar a la xarxa. L‘Hospitalet s’ha estirat i Miguel Ramos ha hagut d’intervenir, però això no ha despistat els barcelonins i Fassani, a la sortida d’un córner ha fet el segon. La mala notícia de la primera meitat ha estat la lesió de Pereira, que no ha pogut continuar.

Fassani, enratxat

L’Hospitalet ha sortit disposat a reduir distàncies, però Fassani els ha aixafat la guitarra amb el 3 a 0 després d’una gran jugada individual. Era el minut 50, quan l’uruguaià ha fet el seu dotzè gol a la Lliga. Poc després ha arribat el gol de Ton Alcover. L’exquadribarrat no ha celebrat el 3 a 1. Els de Xavi Molist no han patit en excés i el tècnic suma dues victòries en dos partits a la banqueta quadribarrada.