El Club Natació Sant Andreu no ha deixat escapar l’oportunitat de guanyar la Copa Catalunya per primera vegada després de guanyar la final al Club Natació Terrassa per 7 a 12 en un partit què s’ha disputat a la piscina Joan Serra del CN Mataró. És el primer títol d’aquesta competició per a l’equip de Javi Aznar després de la Copa de la Reina aconseguida la temporada passada.

El Sant Andreu domina des de l’inici

Les jugadores del CN Sant Andreu no han volgut deixar passar l’ocasió d’aconseguir la primera Copa Catalunya de la seva història. Al seu davant tenien un Club Natació Terrassa que, igual que les andreuenques, mai havien guanyat la competició.

El partit ha començat amb domini de l’equip de Javi Aznar amb un parcial de 0 a 3 gràcies a les dianes d’Ariadna Ruiz, Marina Cordobés i Elena Ruiz, resultat amb què ha acabat el primer quart. En el segon període, i gràcies a l’encert de Martina Terré sota els pals de la porteria andreuenca, el Sant Andreu ha aconseguit ampliar les distàncies fins a l’1 a 6, marcador amb el qual s’ha arribat al descans. El Terrassa ha necessitat 13 minuts per fer un gol.

Després del descans, tot ha continuat igual. El Sant Andreu ha marcat el ritme del partit i, malgrat que el Terrassa s’ha mostrat més encertat de cara a porteria, a l’últim quart les jugadores de la Pere Serrat han arribat a assolir un còmode 4 a 10.

En l’últim quart i amb el partit gairebé decidit, el Sant Andreu ha afluixat i el Terrassa ho ha aprofitat per endur-se el parcial (3-2) i acabar perdent per 7 a 12 i amb Natasha Trojan sota els pals de la porteria del Club Natació Sant Andreu. Martina Terré ha estat escollida la millor jugadora de la final, mentre que Elena Ruiz ha estat la màxima golejadora de la final, amb quatre gols.