A la primera part vam veure una final atípica amb ocasions sovintejant a les dues àrees. Però cap dels dos equips va estar encertat per obrir la llauna. En canvi, a la represa els de Dani Poyatos van aconseguir un gol psicològic al minut 47. El capità Héctor va aprofitar una pilota morta per fer l’1 a 0. Els malaguenys es van llançar a l’atac i el conjunt blanc-i-blau va aprofitar per trobar més espais. Canadell va desaprofitar un penal que hauria sentenciat la final, però no es va haver de lamentar perquè el marcador no es va moure i l’Espanyol va aixecar la Copa del Rei.

RCD Espanyol: Germán, Arroyo, Bonilla, Héctor, Aitor (Rubén Duarte, min.61), Miravent (Joan, min.80), Pedro (Isma, min.46), Canadell, Jafar, Rufo (Kilian, min.70) i Gil.

Màlaga CF: Toni Casamayor, Cristian Márquez (Víctor Ruiz, min.85), Álvaro, Iván (Juanpi, min.64), Gonzalo, Carlos, Mauri, Rafa, Pedro (Peque, min.75), Samu i Jandro (Víctor Roda , min.75).

Gol: 1-0, Héctor (min.47).