El Club Esportiu Mediterrani poc ha pogut fer davant el Club Natació Sabadell en el primer partit de les semifinals del play-off pel títol de la Divisió d’Honor femenina. Les santsenques han caigut davant les actuals campiones d’Europa per 12 a 4.

Una primera part del Sabadell, decisiva

La sortida del CN Sabadell en el primer partit de les semifinals del play-off pel títol ha estat decisiva. L’equip de David Palma ha obert forat en el marcador en el primer quart amb un parcial de 3 a 1. Un resultat que al descans ja era completament favorable al Sabadell per 6 a 1.

Un cop aconseguit un bon marge de gols, el Sabadell s’ha dedicat a mantenir el resultat i el Mediterrani ho ha intentat tot per reduir les diferències. Un repte complicat i que, finalment, ha estat impossible. Al final, derrota del Mediterrani per 12 a 4.

Una bona mostra de la diferència entre els dos equips ha estat en l’aspecte golejador. Només quatre jugadores del Mediterrani han aconseguit superar Laura Ester, considerada la millor del partit; mentre que pel Sabadell, quatre jugadores de camp han estat les úniques que han acabat l’enfrontament sense fer cap gol.