El director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, ha fet pinya amb l’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis. Ha estat en la roda de premsa de valoració del mercat d’hivern que el màxim responsable de la parcel·la esportiva espanyolista ha fet al costat del conseller delegat Mao Ye.

Gargarza reafirma Ramis en el càrrec

Garagarza ha expressat la confiança total del club en el treball de Ramis. De fet, ha assegurat que “encara que davant el Llevant no hagués marcat Braithwaite (el gol de la victòria de penal en el minut 97) Ramis seguiria sent l’entrenador”. D’aquesta manera el director esportiu de l’Espanyol ha volgut tancar els dubtes que s’havien generat en l’entorn després dels pobres resultats de l’equip, que abans de la victòria d’aquest diumenge “in extremis” davant els valencians havia sumat 7 punts de 21 possibles.

De fet, Garagarza abans ja havia confirmar que “teníem clar que continuaria Ramis després de l’Eldenc. Confiem en ell”. També ha destacat la confiança en l’equip i en la plantilla. Ha explicat que la recuperació dels jugadors lesionats, com Nico Melamed, i la confiança en el planter seran els millors reforços de Ramis de cara a aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada, que és l’ascens a Primera Divisió.

El director esportiu ha explicat sobre el mercat d’hivern que sempre és un període difícil de gestionar i per trobar jugadors per puguin arribar al club i millorar la plantilla. A més, Garagarza ha hagut d’adaptar-se a la limitacions econòmiques del club.

Chen està al corrent de la situació

El conseller delegat de l’Espanyol Mao Ye també ha valorat el mercat d’hivern i la situació actual de l’equip, que ha fet que alguns sectors de l’afició hagin demanat la dimissió del president i màxim accionista del club Chen Yansheng. Mao ha assegurat que “Chen està informat dels crits de l’afició” i en aquest sentit ha destacat que “fem autocrítica constant i el president també”. Ha deixat deixar que “el malestar de l’afició l’alimenta els mals resultats dels últims quatre anys”.

El conseller delegat ha anat més enllà i ha declarat que assumeixen “les errades i que la conseqüència econòmica la paga el president. És conscient del mal emocional de l’afició”. Mao Ye ha seguit explicant: “No tinc queixa del crits d’aquest diumenge contra el Llevant. La gent expressa la seva ràbia”. I ha acabat assegurant que “intentem fer el millor en cada àrea”.

Respecte al mercat d’hivern ha dit que “està marcat per una limitació econòmica” i que tenen “confiança total en la plantilla per arribar a l’objectiu”, que és l’ascens a Primera Divisió.