Quin recorregut farà la rua dels campions? 

La celebració del 25è títol de Lliga i el 30è títol de Copa començarà a les 18 hores al World Trade Center, situat al Moll de Barcelona. Tot seguit passarà per la plaça de les Drassanes i enfilarà  l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer del Comte d’Urgell i l’avinguda de Sarrià, fins arribar a la plaça del Doctor Ignasi Barraquer, on s’acabarà el trajecte. Així, doncs, i a diferència d’altres anys, en aquesta ocasió la ruta no acabarà al Camp Nou i no es farà l’habitual fi de festa a l’estadi blaugrana.

El recorregut durarà aproximadament una hora i mitja i es farà en el tradicional bus descobert. Al llarg del camí hi haurà tres punts d’animació preparats amb banderes, confeti i música ambient per tal d’amenitzar el recorregut. A més, hi haurà pantalles led ubicades tant a l’inici del Paral·lel, com a la ronda de Sant Pau, al carrer del Comte d’Urgell i a l’avinguda de Sarrià.

Podreu seguir la celebració en directe a betevé des de les 18:30 fins a les 19 h, i la rua completa al compte de Facebook del btv esports.

Rua FCB campions 2018

 

Després de proclamar-se campió de Lliga, l’entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, s’ha mostrat tranquil en roda de premsa i ha assegurat que “si haguéssim guanyat la Lliga en l’últim partit, estaríem tirant confeti. A més, tot i que ha reconegut no fer-se a la idea encara del triomf, a la rua se l’espera més eufòric.

TMB recomana l’ús del metro

La rua del Barça provocarà restriccions de trànsit a la zona afectada. Per aquest motiu, TMB recomana l’ús del metro, ja que es desviarà o es limitarà el recorregut d’una vintena de línies d’autobús. Les línies afectades són les següents: D20, D40, H8, H10, H12, H14, H16, V11, 21, 24, 27, 41, 50, 54, 55, 59, 66, 109, 120, 121 i Barcelona Bus Turístic (Ruta Vermella).

Les estacions de metro properes a la zona de la celebració són la d’Urgell (L1), Sant Antoni (L2), Drassanes (L3) i Hospital Clínic (L5).