L’Europa ha sortit al Municipal de Palamós conscient que només li servia la victòria per continuar tenint opcions de jugar la promoció d’ascens. De totes maneres, els gironins han estat els primers de crear perill. Ha estat en una jugada d’estratègia, però la pilota s’ha passejat davant la porteria d’Arnau sense trobar rematador. I la primera aproximació dels graciencs ha tingut premi. Això sí, el gol ha costat d’arribar. La primera rematada ha estat d’Uri, la segona, de Raíllo i la tercera ha estat la bona. Uri ha estat l’autor del gol. Tot el perill que ha generat el Palamós ha estat a pilota aturada i Arnau ho ha solucionat sense problemes. El tècnic escapolat, Ramon Gatell, s’ho mirava des de la banda.

Abans del descans, l’Europa s’ha tornat a estirar, però la centrada des de la dreta no ha trobat cap rematador. A la segona part, el Palamós ha buscat l’empat. Ho ha fet amb xuts llunyans, que no han inquietat gaire Arnau. I l’Europa ha esperat el seu moment, que ha arribat al minut 67. Raíllo ha estat l’autor del 0 a 2, que posava molt de cara el partit per als escapolats. De totes maneres, els graciencs han acabat patint, ja que l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Palamós en aquesta jugada. Henry ha estat l’encarregat de llençar-lo i transformar-lo. Quedaven set minuts més l’afegit per acabar el partit. I ja en temps de descompte, l’Europa ha sentenciat el partit. Raíllo s’ha escapat tot sol i ha marcat el tercer dels graciencs. L’Europa continua somiant en la promoció.