Primera part força ensopida entre el Sant Andreu i l’Hospitalet. De fet, en els primers minuts els riberencs han reclamat dos penals. El primer de Carroza sobre Velillas i el segon sobre Dani Fernández. L’àrbitre, però, no ha considerat res de res en cap de les dues jugades i, a més, ha ensenyat la segona targeta groga a Dani Fernández, per tant, el jugador de l’Hospitalet ha estat expulsat. El partit s’ha animat en els últims minuts d’aquesta primera part. Ton Alcover amb aquest xut des de fora de l’àrea ha tingut l’ocasió més clara, fins aleshores, dels andreuencs. I el primer xut dels riberencs entre els tres pals ha arribat en aquesta falta de Velillas, que Segovia ha aturat perfectament. I ja en temps afegit de la primera part, Ton Alcover ha estat ben a prop del gol. La pilota surt fregant el pal dret de l’Hospi. La segona part ha començat amb polèmica. Gol anul·lat a l’Hospitalet. L’àrbitre ha entès que Manzi estava en fora de joc i, per tant, ha deixat en res el gol. Al Sant Andreu li ha costat molt superar la defensa riberenca. I el perill ha arribat a pilota aturada. Joan Noguera ha estat a punt de marcar, però el seu xut surt fregant el pal de la porteria de l’Hospi. I ha estat en un altre córner que ha arribat el gol dels de Mikel Azparren. Elhadji, que feia molt pocs minuts que era el camp, ha rematat fent l’1 a 0. Amb el marcador a favor, el Sant Andreu he fet el segon només tres minuts més tard. Óscar Muñoz ha xutat el pal i ha estat Alfred qui ha agafat el rebuig i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. I ja en temps afegit el Sant Andreu ha fet el tercer. Penal sobre Josu i el mateix extrem ha estat l’encarregat de llançar-lo i transformar-lo. Els andreuencs se situen segons a la classificació.