Sense descans. Després de disputar els europeus de waterpolo, les seleccions espanyoles masculina i femenina tornen a tenir una altra cita. Aquesta vegada és el Mundial de Doha, que es disputarà a la capital de Qatar del 2 al 18 de febrer.

La selecció masculina busca l’or, dos anys després

La selecció espanyola masculina de waterpolo disputarà el Mundial amb la tranquil·litat que fa haver aconseguit plaça per als Jocs Olímpics de París i amb la felicitat d’haver guanyat l’Europeu per primera vegada a la seva història.

Només han passat 12 dies des que la selecció espanyola masculina de waterpolo va tornar de Croàcia amb el títol de campions d’Europa, i l’equip de David Martín torna a fer les maletes per una altra competició. Aquest cop, el combinat estatal ho fa per disputar el Mundial de natació i amb la intenció de tornar a Barcelona amb un altre títol a la butxaca. Un cop més, els waterpolistes catalans tornaran a ser el gruix de la convocatòria de David Martín i, l’Atlètic-Barceloneta, el club amb més jugadors.

L’equip femení vol guanyar el Mundial, 11 anys després

L’equip de Miko Oca, que ja tenia la plaça per als Jocs Olímpics assegurada abans de la disputa de l’Europeu, intentarà treure’s l’espineta de la derrota a la final del campionat d’Europa contra la selecció dels Països Baixos. El conjunt de Miki Oca torna a una cita mundialista amb la intenció de repetir l’èxit aconseguit l’any 2013 quan, a Barcelona, van proclamar-se campiones del món.