L’exseleccionador espanyol Robert Moreno ha comparegut aquest dijous per respondre a les paraules de Luis Enrique. Ha assegurat que encara no sap per què el seleccionador no el vol al seu equip i ha afegit que passaran els anys i continuarà sense saber-ho. Moreno, visiblement molest, ha dit que sempre “ha estat fidel a l’asturià” i que “totes les decisions que ha pres, les ha pres amb la supervisió de tot l”staff'”.

“Crec que m’ha etiquetat amb coses molt lletges que no mereixo”

Robert Moreno ha estat contundent i ha assegurat que no és deslleial, tal com va dir Luis Enrique. També ha afirmat que està “orgullós” de la seva feina i de ser “honest, humil i treballador”. Moreno ha explicat que, fins i tot quan Luis Enrique va dir que volia tornar, va ser-li fidel ja que en tot moment “no volia ser un impediment” i estava disposat a facilitar el retorn de l’exentrenador del Barça.

“Si jo no hagués continuat ell ara no seria el seleccionador”

El tècnic ha explicat que “estan sent uns dies difícils” i des del primer moment de la compareixença ha dit que no faria “retrets”. Tot i això, ha afirmat que “a ningú se li escapa que sense el seu projecte continuista, Luis Enrique ara no seria seleccionador”. Moreno també ha valorat positivament els nou anys que ha compartit amb l’asturià: “Vull agrair-li a Luis Enrique aquests nou anys en què he après molt d’ell en l’àmbit professional”.