Robert Lewandowski últim partit Bayern Munic

El jugador del Bayern de Munic, Robert Lewandowski, no vol renovar el contracte que finalitza el 30 de juny del 2023. Després de l’últim partit de la Bundeslliga contra el Wolfsburg (2-2), amb gol del polonès, Lewandowski ha parlat de forma clara en una entrevista a Viaplay Sport Polska: “És possible que aquest hagi estat el meu últim partit amb el Bayern de Munic. No ho puc dir amb total seguretat, però podria ser. Volem trobar la millor solució per a mi i per al club”.

Confirmació oficial del Bayern

El davanter no ha estat l’únic que ho ha dit. També ho ha confirmat el director general del club bavarès, Hasan Salihamidžić, en una entrevista a Sky Sport Alemanya. Ara bé, el Bayern també ha volgut deixar clar que té contracte fins la temporada que ve, en una posició de força lògica per tal de no perdre la seva estrella o per rebre una bona quantitat econòmica per un traspàs aquest estiu.

L’interès del Barça

Robert Lewandowski tindria intenció de marxar aquest mateix estiu si pot ser. Si li sumem l’interès que sembla que té el Barça en l’encara jugador del club alemany, el fitxatge per al club blaugrana podria ser una realitat si les dues entitats es posen d’acord en el preu, entre 30 i 40 milions d’euros. Caldrà saber si el Barça vol fer un esforç per fitxar el davanter polonès sempre que la situació econòmica del club millori de forma substancial.