Xavi Hernández i Joan Laporta renovació contracte
@FCBarcelona

Hores decisives per a la continuïtat de Xavi Hernández com a entrenador del primer equip del Barça. Després d’una tarda intensa de diferents reunions, els pesos pesants del club blaugrana han acabat a casa del president, Joan Laporta. Aquí es pot decidir el futur de l’entrenador de Terrassa.

Hores decisives per al futur de Xavi Hernández

El dia ha començat amb una reunió de la Junta Directiva encapçalada per Joan Laporta. A primera hora de la tarda d’aquest dimecres el director esportiu del Barça, Deco, i Xavi s’han reunit a la ciutat esportiva. El responsable esportiu ha demanat a l’entrenador canvis en l’estructura del cos tècnic i ara Xavi es podria estar pensant si accepta o no si els accepta.

Un cop ha acabat la trobada a la ciutat esportiva, tant Deco com Xavi s’han dirigit cap a la casa del president. Aquí, a més de Joan Laporta, també hi són el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i un dels homes de màxima confiança del president, Alejandro Echevarría. En aquesta reunió es podria decidir el futur de Xavi al capdavant de la banqueta del primer equip del Barça. Per tant, hores decisives per a la continuïtat de Xavi.