ibai llanos
Foto: @IbaiLlanos

La Queens League comença a prendre forma i l'”streamer” Ibai Llanos ja ha anunciat que tindrà un equip de dones a la nova lliga de Gerard Piqué. La Queens League serà la versió femenina de la Kings League, és a dir, una competició de futbol 7 formada per diversos clubs que tindran com a presidents “streamers” i comunicadors influents a YouTube, TikTok i altres xarxes socials.

Ibai Llanos va confirmar en una piulada a Twitter que tindrà un conjunt a la Queens League: el Porcinas FC. “Tindré el meu propi equip de futbol femení. Si alguna jugadora o exjugadora es vol unir al projecte de Porcinas FC i rebentar la lliga amb el millor equip, que m’avisi. Entrenador o entrenadora que es vulgui unir al projecte també m’ajudaria”, va explicar Ibai.

Tot el que sabem de la Queens League

A banda d‘Ibai Llanos, Gerard Romero, president de Jijantes FC a la Kings League, també ha revelat a TV3 que durant aquesta setmana anunciarà “una vicepresidenta que ens pugui ajudar una mica a la Queens League“. I és que la competició de Gerard Piqué està a punt de ser presentada en societat. D’aquí a dues o tres setmanes es farà la presentació oficial de la Queens League, que viurà el seu punt àlgid amb el draft de jugadores, previst per al mes de març. De fet, qualsevol futbolista que vulgui optar al càsting ho pot fer en aquesta pàgina.

La data exacta d’inici de la Queens Leaue encara no està concretada, però el CEO de la competició, Oriol Querol, va explicar fa unes setmanes que la lliga de dones arrencaria el maig del 2023. Els partits de la Queens League es jugaran els dissabtes a la tarda, i diumenge es mantindran els de la Kings League.