Sant Andreu
@uesantandreu

La Unió Esportiva Sant Andreu va desaprofitar una oportunitat d’or aquest diumenge després de perdre 1 a 2 contra el Castelldefels als Narcís Sala. Una victòria hagués permès la classificació matemàtica per disputar el play-off d’ascens a la Segona RFEF.

Quina és la situació ara mateix?

Només resten dues jornades per acabar aquesta segona fase en el grup de play-off. La classificació està de la següent manera:

1.UE Sant Andreu38 punts
2.CP San Cristóbal34 punts
3.UE Vilassar de Mar34 punts
4.CE Manresa33 punts
5.Fundació Grama33 punts
6.UE Castelldefels32 punts

Els partits d’aquesta cinquena jornada són aquests:

  • CE Manresa – UE Sant Andreu
  • UE Castelldefels – Fundació Grama
  • CP San Cristóbal – UE Vilassar de Mar

Què necessita el Sant Andreu?

El Sant Andreu té diverses opcions per classificar-se per al play-off de forma matemàtica. La més fàcil i ràpida de totes:

1. Si guanya al camp del Manresa, serà equip de play-off

El Sant Andreu tindria 41 punts i, independentment del que facin els rivals, ja estaria classificat. Cap dels que ara mateix tenen opcions podria superar-lo.

2. Si empata al camp del Manresa

Però també hi ha una altra opció. Si els andreuencs empaten contra el Manresa han de passar una d’aquestes dues condicions. Qualsevol de les dues és vàlida.

A. Si el San Cristóbal i el Vilassar de Mar empaten

L’empat permetria que els dos equips sumessin 35 punts, mentre que el Sant Andreu en tindria 39. Cap dels dos podria superar-lo perquè només quedarien tres punts en joc. En aquest cas no importa el que faci la Fundació Grama, l’altre equip que entra en l’equació.

B. Si la Grama no guanya el Castelldefels

En aquest cas, el Sant Andreu sumaria 39 punts i la Grama, 34, quan només quedaria una jornada. El resultat del San Cristóbal – Vilassar de Mar no influeix perquè l’empat també beneficia els quadribarrats i qualsevol victòria deixaria l’altre equip amb 34 punts.