europa ascens
Foto: Maria Vidal / CE Europa

El CE Europa afronta les dues últimes jornades de la Segona RFEF amb el play-off d’ascens a la butxaca i amb opcions de pujar de manera directa a Primera RFEF. Els duels directes entre els equips de la part alta ho deixen tot per decidir en un final frenètic entre escapulats, Lleida Esportiu, Hèrcules, Badalona Futur i Sant Andreu. Els cinc equips tenen opcions matemàtiques de ser campions i, a continuació, et detallem quines són les de l’Europa per assolir l’ascens de manera directa.

El Lleida-Europa, la primera final per l’ascens a Primera RFEF

La primera final de l’Europa per ser campió de la Segona RFEF serà contra el Lleida Esportiu, aquest diumenge, 28 d’abril, a les 12 h. Si els graciencs assalten i guanyen al Camp d’Esports, se situaran amb 60 punts, dos més que el Lleida. Tot el que sigui un triomf assegura a l’Europa poder ser campió en la darrera jornada. En cas d’empat entre Lleida i Europa, els escapulats hauran d’estar pendents del que passi al duel entre el Badalona Futur i l’Hèrcules. Si l‘Europa empata, necessita que o bé guanyi el Badalona Futur o bé també hi hagi un empat en el duel entre els de Vic i l’Hèrcules. En cas de derrota de l’Europa contra el Lleida, ja no hi hauria opcions en l’última jornada per als de Ramon Gatell de sortir campions.

Consulta totes les opcions del CE Europa a la jornada 33

En aquest document pots consultar totes les opcions del CE Europa en la jornada 33. S’han considerat només els dos duels directes, ja que el Sant Andreu només té una única combinació possible per ser campió de la Segona RFEF i pujar de manera directa.