Si els socis aproven el finançament de l’Espai Barça, el club es posarà en marxa per aconseguir els diners abans de l’estiu del 2022, que serà quan el Barça té previst que comencin les obres del nou Camp Nou. Segons ha explicat el CEO del club, Ferran Reverter, la previsió de les obres del nou estadi és que acabin a finals de l’any 2025, per tant, només a l’estadi del Barça es comptaria amb un temps de més de tres anys d’obres en la remodelació.

Una temporada fora de l’estadi

Segons Reverter, “el pla actual és que la primera temporada es jugui a l’estadi amb una part tancada, la segona temporada anar a fora a un altre estadi i les altres dues altra vegada al Camp Nou amb les obres parcialment tancades”. Les zones afectades rotaran els diferents tipus de sòcies i encara no se sap a quin estadi anirà a jugar el Barça durant el segon any d’obres. Reverter ha dit que “una opció és jugar a Montjuïc, però estem avaluant opcions internes”.

Més endavant, el nou Palau i el Campus

El nou Camp Nou seria el primer a acabar les obres, però l’Espai Barça encara no estaria acabat. Tot i que encara no tenen xifres exactes perquè falta concretar el projecte, el club estima que el nou Palau Blaugrana estarà acabat cap a finals del 2026 i, el campus esportiu, cap a finals del 2027.