copa amèrica regata Vilanova
Foto: Copa Amèrica

Ja hi ha data i lloc per celebrar la primera regata preliminar de la Copa Amèrica de Barcelona 2024. Es farà una regata al port de Vilanova i la Geltrú del 14 al 17 de setembre del 2023. Hi haurà una primera jornada d’entrenament i tres dies més de competició. Disputaran la prova els mateixos sis equips que competiran a la Copa Amèrica: Emirates Team New Zealand, Inneos Britannia, Alinghi Red Bull Racing, Luna Rossa Prada Pirelli Team, NYYC American Magic, K-Challenge.

“El port de Vilanova i la Geltrú és perfecte per acollir el primer esdeveniment preliminar de l’AC37 (Copa Amèrica de Barcelona 2024) amb tot tan a prop del camp de regates”, ha assenyalat Grant Dalton, CEO d’ACE Barcelona.

La Copa Amèrica arrencarà el 22 d’agost del 2024

La Copa Amèrica Barcelona 2024 es disputarà a la ciutat a partir del 22 d’agost, i s’allargarà fins a finals d’octubre. El guanyador serà qui aconsegueixi arribar abans en set regates. En total s’han de fer un mínim de set i un màxim de 13 regates. L‘àrea de regates de la competició serà a les platges de Barcelona, des del Port Olímpic fins a l’Hotel Vela. Els espectadors podran seguir la prova des de la costa, ja que els vaixells competiran 200 metres mar endins.