Hercules - Espanyol B
@RCDEFutbolBase

L’Espanyol B va perdre al camp de l’Hèrcules el primer partit de la Lliga. El conjunt entrenat per Luis Blanco es va veure superat per l’Hèrcules per 2 a 1 en el partit corresponent a la quarta jornada de la Segona RFEF. Harper va obrir el marcador per a l’equip d’Alacant, mentre que Dacosta va fer l’empat i Alvarito va donar la victòria a l’Hèrcules.

L’Espanyol B va remar en contra tot el partit

El partit no va començar bé per a l’Espanyol B, ja que al minut 6 Harper va rematar de cap una centrada i va superar Fortuño per convertir el primer gol del partit. Els de Luis Blanco van intentar aconseguir l’empat però no van crear gaire perill i tampoc van aconseguir el domini del joc. A la segona part l’Espanyol B va sortir a totes per aconseguir l’empat i ho va fer al cap de sis minuts de la represa. Kenneth va rebre una centrada i va assistir de cap Dacosta, que també de cap va enviar la pilota al fons de la porteria. L’empat dels pericos va donar opcions als de Blanco per capgirar el marcador. Però no van marcar i va ser l’Hèrcules el que es va situar de nou al davant en el marcador al minut 62 amb un gol d’Alvarito. El filial blanc-i-blau va intentar de nou l’empat amb un xut de Becerra que va fer lluir el porter Carlos Abad. Armand també va poder fer l’empat però el xut va sortir desviat.