Partit estrany el disputat al Municipal d'El Collao, perquè el filial blaugrana va haver de topar-se amb un parell de circumstàncies complicades pocs minuts abans de començar el matx, tot i haver tingut ocasions com per desfer l'empat inicial. En el minut 19 Jony va fer l'1 a 0 de penal i poc després Fali va se expulsat per doble targeta groga. Amb el marcador en contra i 70 minuts per endavant, els de Gerard López ho van intentar, però es van trobar, a l'inici de la segona meitat amb el 2 a 0 que va fer Jony, un altre cop. Un canvi tàctic de l'entrenador barcelonista va donar els fruits desitjats a les acaballes del matx. Kaptoum va servir un córner que va introduir en la seva porteria el defensa Miranda. Era el minut 79 i l'empat va arribar només sis minuts més tard. El suís del Juvenil A Guillemenot, que va debutar amb el filial, va aconseguir el 2 a 2. Quan semblava que aquest seria el resultat definitiu, el gerro d'aigua freda per als visitants perquè Gato va fer el 3 a 2 definitiu en la jugada següent. Tot i la derrota, el Barça B és segon a la classificació, amb 9 punts en quatre jornades.