Brescia, rival del CN Barcelona a la Champions
@LENChampions

El CN Barcelona està a només un pas d’aconseguir la classificació per a la fase de grups de la Champions League de waterpolo. L’equip de Víctor González haurà d’eliminar el Brescia en la tercera i última ronda que es disputarà el 16 i el 20 d’octubre.

El Brescia, un rival habitual a la Champions

L’eliminatòria entre el CN Barcelona i l’AN Brescia es disputarà a doble partit. L’anada es jugarà a la piscina de la Nova Escullera, el dissabte 16 d’octubre, mentre que la tornada es jugarà a Itàlia, el 20 d’octubre.

El conjunt italià de l’Associazione Nuotatori Brescia és un habitual de les competicions europees. De fet, el conjunt entrenat per Alessandro Bovo ha estat present en gairebé totes les fases de grup de les últimes cinc temporades. La temporada passada va aconseguir la medalla de bronze de la Champions després de superar al CN Atlètic-Barceloneta en la final de consolació disputada a Belgrad.

El Brescia és el rival més fort que ens podia tocar
Víctor González, entrenador CN Barcelona

Atlètic-Barceloneta i Barcelona es podrien trobar a la fase de grups

Si el CN Barcelona aconsegueix eliminar al Brescia passaria a la fase de grups i quedaria enquadrat en el grup A juntament amb l’Atlètic-Barceloneta. De fet, els dos equips es podrien trobar a la segona jornada de la fase. Abans, però, el conjunt de Víctor González haurà de superar al difícil Brescia.