En esports diuen que l’important no és començar bé, sinó acabar. I això és el que ha fet l’Atlètic-Barceloneta davant el Brescia en el primer partit de la tercera bombolla de la fase de grups. Els mariners només han anat una vegada al davant en el marcador i ha estat amb el 10 a 9, resultat amb que s’ha acabat el partit i que dona un triomf clau per mantenir-se líder del seu grup.

Un Brescia molt efectiu

Les coses no han començat gens bé per al conjunt de Chus Martín. Els mariners han vist com el Brescia ha fet un parcial de 0 a 3 en els primers cinc minuts. Una diferència, però, que l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit reduir fins al 2 a 3, resultat amb què s’ha acabat el primer quart.

El segon període ha tingut un guió semblant al primer. El Brescia, amb els gols de Giacomo Cannella i Christian Presciutti, ha obert un forat de quatre gols (3-7) a l’equador del segon període. Abans d’arribar al descans, un gol de Blai Mallarach ha deixat el marcador en 4 a 7.

Banqueta de l'Atlètic-Barceloneta en el partit contra el Brescia

La reacció de l’Atlètic-Barceloneta

Després del descans, el conjunt de Chus Martín ha reaccionat i ha aconseguit escurçar les diferències. Els gols de Famera, Bodegas, Granados i Blai Mallarch han fet que el marcador a l’inici de l’últim quart fos d’empat a 9.

L’últim quart ha estat el definitiu, en tots els sentits. En els darrers vuit minuts, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit posar-se al davant en el marcador per primera vegada en tot el partit. Ha estat gràcies a un gol de penal d’Àlvaro Granados que finalment ha acabat donant el triomf al conjunt de Chus Martín.