Leo Messi es presenta com a nou jugador del PSG. El crac argentí, que durà el 30 a l’esquena (el mateix número amb el qual va debutar amb el Barça) explicarà les primeres sensacions com a jugador del conjunt de París.

L’argentí agraeix el tracte al PSG

Leo Messi ha destacat que es troba molt il·lusionat i amb moltes ganes. L’argentí ha destacat la “rebuda increïble a París” i que espera “gaudir molt amb aquesta nova etapa”. Això sí, Leo Messi del que té ganes és de començar a entrenar i a jugar partits.

Messi vol una altra Champions

El fitxatge de Leo Messi pel PSG té molts motius però un dels principals és de caire esportiu. L’argentí vol tornar a guanyar una Champions i el club francès, per a ell, sembla el lloc més adient. Per això ha dit que “el PSG és un club ambiciós”. Però sap que és molt complicat i que “s’ha de tenir un grup unit, i crec que el PSG el té, més una mica de sort, que també s’ha de buscar perquè no sempre guanya el millor”. Leo Messi té clar que “he arribat al lloc ideal per tornar a guanyar una Champions.”

No sap quan debutarà amb el PSG

Leo Messi ha estat sincer i ha dit que no sap quan debutarà amb el seu nou equip. L’argentí, després de guanyar la Copa Amèrica, ve d’un mes sense jugar i ell mateix ha reconegut que “hauré de fer una pretemporada per posar-me a to físicament”. Per tant, és una incògnita quan podrà disputar els primers minuts com a nou jugador del PSG.

Amics al vestidor

Leo Messi ha triat París com a lloc per jugar-hi, com a mínim, les dues primeres temporades, però també perquè “tinc molts bons amics al vestidor”. El brasiler Neymar i els jugadors argentins poden fer més fàcil la integració de Messi al vestidor.