@PSG_inside

Leo Messi jugarà al PSG. S’acaba així l’etapa del davanter amb la samarreta del Barça. Messi i el PSG han arribat a un acord per les dues pròximes temporades a raó d’uns 35 milions d’euros.

Primera imatge de Messi a la ciutat de París

Quan es farà la presentació oficial de Leo Messi amb el PSG?

El PSG ha avançat en el seu compte de twitter oficial i només en francès, un enigmàtic missatge sense posar cap nom, presumiblement per presentar Leo Messi: “Una roda de premsa tindrà lloc a l’Auditori del Parc dels Prínceps aquest dimecres, 11 d’agost, a les 11h”. Després ja s’ha desvetllat tot, amb la revisió mèdica, la firma del contracte i les primeres fotografies i vídeos de l’argentí amb el seu nou equip.

El Barça va intentar reconduir la situació a última hora

Després de la roda de premsa de Joan Laporta explicant l’adeu de Leo Messi i la posterior de l’argentí acomiadant-se entre llàgrimes del Barça, tot semblava tancat. ‘La Porteria’, però, i a través del periodista Marc Marbà, va informar d’un últim esforç del Barça per intentar reconduir la situació i aconseguir que Leo Messi es quedés a Barcelona. Les negociacions no van fructificar i, finalment, el davanter vestirà la samarreta de l’equip francès.