Alvaro Sanz durant el partit Prat - FCB B
@FCBarcelonaB

L’Associació Esportiva Prat i el FC Barcelona B han acabat empatat a dos després d’un partit que s’ha decidit a la segona part. Rei Manaj, amb dos gols de penal, i Neeskens i Domi han estat els golejadors d’un partit que es va ajornar el 30 de gener per un positiu de coronavirus a l’equip del Baix Llobregat.

Inici amb poques oportunitats de gol

Els primers minuts de partit han estat de domini altern sense oportunitats clares de gol per a cap dels dos equips. La primera ocasió de gol ha estat per al conjunt de García Pimienta. Matheus, al minut 23, ha posat a prova Craviotto, que ha enviat la pilota a córner.

A la mitja hora de partit, el tècnic del Barça B ha hagut de moure la banqueta per la lesió de Roger Riera després de rebre un cop a la cara. L’últim fitxatge dels blaugrana ha estat substituït per José Marsá. El canvi també ha obligat García Pimienta a fer modificacions en les posicions ja que Mika ha passat a ocupar la posició de defensa central.

Amb cap gol i tres targetes grogues per als jugadors pratencs s’ha arribat al descans.

El Barça B s'ha enfrontat al Prat

Dos gols del Prat i dos gols de Rei Manaj

La segona part ha començat de manera immillorable per al Barça B. Als tres minuts de la represa, Collado, després d’una bona jugada personal, ha estat abatut dins l’àrea. Rei Manaj ha estat l’encarregat de xutar el penal per aconseguir el 0 a 1. El mateix jugador albanès han tingut el 0 a 2 a les seves botes, al minut 56, però el xut l’ha aturat Craviotto. I d’un 0 a 2 s’ha passat a l’empat a un. John Neeskens amb un gran xut ha superat Arnau Tenas. Ha estat al minut 59.

El gol del Prat ha tornat a activar els de Pedro Dólera, però el filial del Barça també ha buscat el segon gol. Rei Manaj ha tornat a gaudir d’una oportunitat, al minut 63, després d’una centrada de Konrad. Per part del Prat, Domi ha estat qui ha tingut l’ocasió més clara, al minut 70.

L’equip de García Pimienta ha buscat el gol del triomf amb més insistència al tram final del partit. Álvaro Sanz, al minut 77, ha tingut una bona ocasió per marcar. I dos minuts més tard, Nico ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. Rei Manaj, de nou, ha estat l’encarregat de xutar i fer l’1 a 2.

El Prat, com havia fet amb el primer gol del Barça, no ha afluixat i Domi Berlanga, al minut 88, ha aconseguit l’empat a dos. En temps afegit, Craviotto ha estat clau per aturar una rematada de Manaj que hauria significat el triomf de l’equip de García Pimienta.