El conjunt blanc-i-blau ha fet una sessió d’entrenament molt completa i amb convidats d’excepció a l’RCDE Stadium. Després de suar la cansalada, els jugadors s’han trobat amb els socis pericos per signar-los pòsters de la plantilla. És el darrer acte oficial del club aquest any 2017, que obrirà agenda el proper dimarts, dia 2 de gener, amb la ja tradicional visita del futbolistes de la primera plantilla als hospitals.

L’Espanyol va tornar ahir a la feina però avui ha volgut fer una sessió molt especial. Com cada any i ja és tradició, ha volgut compartir l’entrenament amb tots els aficionats que s’han acostat a l’RCDE Stadium.

Una jornada plena d’emoció per als més grans però sobretot per als més petits, que han pogut veure les evolucions dels seus ídols de ben a prop.I no només això, a banda de ser espectadors d’excepció d’un entrenament diferent, després els socis han pogut acostar-se encara més als jugadors, que han premiat la fidelitat perica amb un torn de signatures amb pòsters de la plantilla.

Sens dubte, un regal de Nadal inoblidable per a tota la família blanc-i-blava.