El partit s’ha disputat a una hora ben poc habitual, a la una del migdia. Una hora destinada a guanyar públic al mercat asiàtic. Aquí, a casa nostra, es jugui quan es jugui sempre se segueix amb atenció. Els seguidors no han parat d’animar l’equip, que ha fet una segona meitat superba, que torna a guanyar al Bernabéu i que s’escapa a la classificació, a catorze punts del conjunt blanc.

Bon ambient entre el públic congregat al Hard Rock Cafè de Barcelona, preparat amb tots els ingredients per viure un gran clàssic. Sobretot amb el millor mestre de cerimònies, l’incombustible Quique Guasch i alguns youtubers populars entre els més joves per animar el personal.

I això que a pocs minuts per a l’inici, algú encara buscava el canal on veure el partit. Nervis típics entre els assistents pel que pogués esdevenir al llarg dels 90 minuts, també entre els amics, i avui, rivals.

Les ocasions del Madrid a la primera part n’han deixat més d’un amb la boca oberta i molts han mostrat desacord amb les decisions arbitrals.

Però tot ha canviat a l’inici de la segona meitat, quan el Barça ha posat una marxa més i ha començat a marcar la diferència.

I expectació en la jugada en la qual l’àbitre ha marcat la pena màxima. Nova explosió d’alegria amb el segon gol de penal, transformat per Leo Messi.

A poc a poc els nervis han mutat en somriures. Crits d’Iniesta, Iniesta quan el manxec ha estat substituït i desbordament total de les emocions amb el darrer gol d’Aleix Vidal en els últims minuts.

El Barça ha tornat a guanyar al Bernabéu i això ja és un clàssic.