Victòria del RC Polo contra el Montrouge
@EHLHockeyTV

El RC Polo de Barcelona ha golejat per 4 a 1 al CAM 92 Montrouge francès i jugarà aquest diumenge, 8 d’octubre a les 12h, el passi a la final a 8 de l’Eurolliga d’Hoquei contra el Holcombe anglès. Els polistes són els amfitrions d’una competició que decidirà quins equips estaran entre els 8 millors equips d’Europa.

Primera part, sense gols

(EFE) El partit ha estat molt igualat fins al descans amb una forta calor com a condicionant en uns primers 30 minuts en que no es va moure el marcador. Marc Recasens ha tingut dos llençaments de penalti-còrner en els dos primers períodes però entre el porter i la defensa francesa els han aconseguit aturar.

Després del descans, el Polo ha sortit amb una marxa més i als 20 segons, Xavi Lleonart ha forçat un penalti-còrner que Marc Recasens ha transformat fent l’1 a 0. Amb el gol, l’equip de Carlos García Cuenca ha jugat més tranquil i ha arribat el 2 a 0 amb un gol de Ton Ripoll.

El Montrouge retalla distàncies

El 2 a 0 s’ha mantingut fins al final del tercer quart. L’equip francès, que no ha tingut cap penalti-còrner en tot el partit, ha tornat a ficar-se en el partit amb una rematada de Liddiard que la defensa del Polo ha desviat a la seva pròpia porteria posant el 2 a 1 en el marcador quan només quedaven nou minuts per acabar el partit.

Ha estat un miratge ja que tres minut després, Marc Recasens ha fet el 3 a 1 i en els últims minuts de partit, Alex Reyné ha aconseguit el definitiu 4 a 1.

Amb la victòria a la butxaca, el Polo ja pensa en el partit contra el Holcombe anglès, que ha guanyat el Racing Club de France, i que decidirà quin equip disputarà la Final a 8 de la màxima competició europa de l’hoquei herba.