El Polo ha perdut contra l’Atlètic Terrassa en la segona jornada de la Divisió d’Honor masculina d’hoquei herba. Els de Roger Pallarols, tot i intentar-ho, han topat amb un mur, el porter egarenc Marc Calzada. El Polo no està gaire acostumat a encaixar dues derrotes seguides i encara menys en els dos primers partits de Lliga.

Un Atlètic Terrassa molt efectiu

L’eficàcia golejadora de l’Atlètic Terrassa i el seu porter Marc Calzada han sentenciat un Polo intens, que no ha parat de lluitar fins al final. Als inicis de partit, i pràcticament a la primera ocasió de què han disposat, els del Vallès s’han posat per davant mitjançant Quim Anglosa. El segon quart ha estat gairebé calcat, i els de Terrassa han ampliat l’avantatge amb el 0 a 2, obra de Jan Balbosa. Els barcelonins ho han seguit intentant però sense encert. El tercer quart ha estat decisiu perquè l’Atlètic ha arrodonit la golejada amb dues dianes d’Albert Beltran i Melé.

Mal inici de Lliga dels barcelonins

La Lliga ha començat amb molta igualtat, però sorprèn veure els polistes com a cuers de la Divisió d’Honor d’hoquei. El Polo va ser, curiosament, l’únic equip que va perdre en la primera jornada. Tota la resta de partits van acabar en empat. L’Atlètic Terrassa, per la seva banda, va aconseguir empatar a tres amb el Club de Campo després que el matx se li posés força complicat perquè va arribar a perdre per 1 a 3.

Equip del RC Polo davant Atlètic-Terrassa

La valoració del partit

Un cop acabat el partit contra l’Atlètic-Terrassa, l’entrenador del RC Polo, Roger Pallarols, ha valorat l’enfrontament. El tècnic considera que “el resultat és massa ampli, però l’Atlètic Terrassa és el gran favorit per aconseguir el títol i nosaltres encara estem en procés de construcció”.

Partit especial per a Roger Pallarols

Pel nou entrenador del conjunt polista, Roger Pallarols, ha estat un matx especial. Pallarols va arribar a jugar en el primer equip de l’Atlètic Terrassa i també va ser-ne entrenador durant set temporades, amb un balanç de tres Lligues i dues Copes del Rei. No era la primera vegada que s’enfrontava al seu exequip, però sí que ha estat la primera com a entrenador del conjunt barceloní, un dels rivals clàssics dels egarencs.