Manolo González, entrenador del CF Muntanyesa "Ha sigut vergonyosa. Crec que no es pot qualificar d'una altra manera. Una jugada que no veu l'acció, que el jugador està d'esquena, que li pica la pilota al costat i no només això, si vols pitar penal, pita'l. Però tu no pots expulsar un jugador en una jugada en què no està veient la pilota, que la mà està separada del cos i, que vaja, condiciona tota la resta del partit." "Jo crec que d'uns quants partits ençà que al Muntanyesa se li està faltant el respecte".

La jugada clau del partit ha estat al minut 27. Penal per mans molt dubtoses de Kiku Parcerisses, que ha vist la segona groga i ha deixat els de Nou Barris amb 10. Baby ha transformat el llançament des dels 11 metres. Una estocada duríssima per a un equip tocat moralment com la Monta. Tot i això els de Manolo González han tingut l’empat en una jugada personal de Nils. Per acabar-ho d’adobar, el Rubí ha fet el segon i el tercer de forma consecutiva. Oriol Dot ha fet el 2 a 0 i un minut més tard Baby ha situat el 3 a 0 al marcador. Una llosa enorme per als de Manolo González, que poca cosa han pogut fer. Quan faltaven pocs minuts per al final, Javier Camacho ha tancat la golejada amb el 4 a 0 definitiu.

El club ha anunciat que presentarà una queixa per l’arbitratge rebut al Comitè de Competició i el Comitè Tècnic d’Àrbitres.

UE Rubí: Oriol, Ortega, Criado (Roma), Javi Sánchez, Baby ((Rafa), Raventós, Mario, Joshua, José Antonio (Javi Calvo), Molina, Plancera.

CF Muntanyesa: Cocera, Romera, Kiko, Uri, Rubén, Uri Sala, Dani Sánchez, Joshua (Nanu Sosa), Dani García, Miralles, Nils.

Gols: 1-0 m.28 Baby, 2-0 m.36 Oriol, 3-0 m.37 Baby, 4-0 m.86 Javi Sánchez