RICARDO MENDOZA, entrenador del Tecnofutbol "El peso del partido siempre lo llevó el Tecnofútbol, y las ganas de hacer un buen papel dentro de esta categoría también la está poniendo el Tecnofútbol"

El Tecnofutbol ha empatat a casa contra el Morell, en un partit que s’ha posat d’esquena al minut 10 per als locals amb un gol de Diego Reyes, que ha aprofitat el regal del porter Iñaki. Els barcelonins han accelerat i han disposat d’oportunitats per marcar, però ha calgut esperar a la represa per veure el gol de l’empat. El sol ha sortit per als de Ricardo Mendoza en un córner, al minut 53, que Rubén del Barrio ha aconseguit l’1 a 1 per insistència. Un resultat que manté el Tecnofutbol en zona de descens.

CE Tecnofutbol: Iñaki, Ciurana, Delgado, Galles, Lieno, Basagaña, Blanco, Serrano (Vinicius 72′), Djika (Rodríguez 80′), Villaescusa i Del Barrio.
CD Morell: Clavé, Garrido, Garcia, Civit (Fàbregas 54′), Palanca, Cuéllar (Navarrete 73′), Perroni (Naranjo 46′), Pérez (Mellado (73′), Ruiz, Giralte i Reyes.

Gols: 0-1 Diego Reyes min.10; 1-1 Del Barrio min.53.