El Narcís Sala ja té a punt la nova gespa i els jugadors del Sant Andreu ja fa dies que s’hi entrenen. Les obres de substitució de l’herba van començar just quan va acabar la temporada 2022-2023 i ja està disponible de cara a l’actual curs. Les dimensions del terreny de joc han variat respecta a anys anteriors, ara el camp es més llarg, però més estret.

la nova gespa del Narcís Sala
nova gespa narcis sala

Aquest canvi de gespa estava programat per a l’estiu passat, però al final s’ha dut a terme aquest any. La nova herba garanteix un terreny de joc més pla i, per tant, poder jugar al futbol amb més bones condicions i, a més, evitarà lesions tant al futbol base com al primer equip. A més, també s’ha canviat el drenatge i el sistema de rec del Narcís Sala.

Pretemporada lluny del Narcís Sala

El canvi de gespa ha estat a càrrec d’una empresa que va contractar l’Ajuntament de Barcelona dins els terminis establerts per a la tasca. Això ha obligat a ressituar els entrenaments al municipal AISS i la primera plantilla s’ha entrenat i ha jugat els partits de pretemporada al municipal de Bon Pastor.