El poliesportiu de Virrei Amat ja disposa d'unes instal·lacions renovades. Amb un pressupost de més de dos milions d'euros, l'Ajuntament ha rehabilitat l'equipament, molt deteriorat per l'ús i el pas del temps. GEMMA ARAU, gerent de Nou Barris "L'objectiu bàsic era renovar totes les instal·lacions, primer per aconseguir tot un seguit de millores d'eficiència energètica i de millores en la confortabilitat dels usuaris. Tenim tota la intervenció que s'ha fet en el sostre, que ha generat la possibilitat de tenir llum natural… i s'ha fet tota una renovació dels vestidors amb la col·locació de tot el tema d'aigua sanitària calenta i la calefacció als vestidors". Les obres s'han centrat sobretot en la pista esportiva. En aquest punt s'hi ha instal·lat un sostre nou i se n'ha restaurat l'antic parquet, molt malmès per les filtracions d'aigua. MARISOL COLET, presidenta del SESE "A banda de les filtracions d'aigua, estava molt deteriorat, compta que fa 25 anys que no es tocava el pavelló, des que es va inaugurar. Han deixat la mateixa estructura que és la que ens agrada però l'han fet de nou, la mateixa estructura l'han fet nova, així que estem molt contents perquè segueix sent el nostre SESE, reformat." La Secció Esportiva Santa Eulàlia, SESE, és l'entitat que més fa servir les instal·lacions. La reforma conserva molts elements característics d'aquest equipament inaugurat l'any 86, com els colors del club o una part de l'antic rocòdrom.

El Pavelló Poliesportiu Municipal Virrei Amat, construït l’any 1986, acaba d’estrenar  instal·lacions renovades. Amb un pressupost de 2,15 milions d’euros s’han rehabilitat unes instal·lacions molt deteriorades per les contínues filtracions d’aigua i el desgast de l’ús. A part d’actuar a la pista, se n’han millorat els lavabos, els vestidors -que s’han equipat amb calefacció- i els despatxos administratius. A més, s’ha construït un nou magatzem i una nova escala d’emergència.

Els usuaris de la Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE), entitat que més utilitza el pavelló, estan molt satisfets amb la reforma, que ha conservat l’estructura, els colors del club i elements característics com el rocòdrom. El SESE disposa d’una escola i 22 equips de bàsquet, entre els quals un d’esport adaptat, una secció de gimnàstica rítmica i un grup de manteniment per a gent gran.