Pau Ribes i Emma García, quarts a la final de duet mixt tècnic
@RFEN_Oficial

S’ha escapat la primera oportunitat de medalla per a la delegació espanyola de natació artística en els Mundials que s’estan disputant a Budapest. La parella, formada per l’Emma García i el Pau Ribes, ha acabat en la quarta posició a la final del duet mixt tècnic.

Una petita errada els deixa sense medalla

La nedadora del CN Sabadell Emma García i el barceloní Pau Ribes han arribat a la final del duet mixt tècnic en la quarta posició després d’haver fet una bona fase preliminar en què es van veure superats per Itàlia, el Japó i la Xina. Les xineses estaven a només mig punt de la parella catalana i, per tant, totes les opcions de medalla passaven per fer un bon exercici a la final.

Amb una coreografia basada en el conte de ‘Hansel i Gretel’, la sabadellenca i el nedador del CN les Franqueses han tingut opcions de medalla fins a l’últim moment. Però una errada a l’última figura ha deixat sense opcions a la parella catalana que ha acabat amb una puntuació de 84,48. Finalment, el podi del duet mixt ha estat per Itàlia (89,26), el Japó (86,59) i la Xina (86,44).

La decepció de l’Emma García i Pau Ribes

Un cop ha acabat la prova, l’Emma García i el Pau Ribes han valorat la quarta posició. Per a la nedadora del CN Sabadell, a la prova “hem sortit a menjar-nos el món i lluitar per al tercer lloc, però no ha pogut ser. Hem jugat les nostres cartes, però l’última figura no ha pogut ser. Som persones i ens hem quedat a tocar. Ens queda el nostre plat fort, que és el duet lliure i anirem a morir”.

Molt més decebut estava Pau Ribes. El nedador barceloní ha reconegut que “hem fet canvis d’última hora i sempre són complicats. En el meu cas m’he quedat en blanc i ja està. L’he cagat. No som màquines”.