Dembele

Ousmane Dembélé no ha estat convocat per jugar el partit d’aquest dijous a la nit al camp de l’Athletic Club dels vuitens de final de la Copa del Rei. El tècnic del Barça Xavi Hernández ha decidit no comptar amb el jugador francès i, per tant, no l’ha inclòs a la llista de convocats.

Dembélé no viatja a Bilbao

Aquesta decisió arriba després de l’últimatum que Xavi va donar a l’extrem dient que “o renovava o se li buscava una sortida”. Doncs, després d’aquest caixa o faixa, sembla que les negociacions per renovar Dembélé no han avançat i que l’estratègia del club és buscar una sortida al futbolista en aquest mercat d’hivern. El jugador acaba contracte aquest 30 de juny i després de diversos mesos de reunions i trobades amb l’agent del futbolista no s’ha arribat a cap acord per renovar-lo. Ara sembla que el FC Barcelona ha dit prou, s’ha plantat, i està decidit a buscar una solució que requerirà, si no renova, buscar-li una sortida del club en aquest mercat d’hivern.

Depay és baixa, en canvi, Braithwaite és alta

Qui tampoc no jugarà contra l’Athletic Club és Memphis Depay, que és baixa a causa d’una sobrecàrrega als isquiotibials de la cuixa esquerra. En canvi, el tècnic Xavi Hernández recupera Martin Braithwaite, que ha rebut l’alta mèdica, després de recuperar-se de l’operació al genoll del mes de setembre.