El Barça B continua a la part baixa de la classificació després de perdre per 2 a 1 davant l’Olot. El conjunt de García Pimienta, que avui tenia nou absències, sis baixes per lesió i tres jugadors menys per haver jugat amb el primer equip el partit de Champions davant el Dinamo de Kíev, ha vist com el conjunt de la Garrotxa ha estat capaç de capgirar el marcador.

El Barça, de penal. L’Olot, de cap

Els blaugrana arribaven a la Garrotxa sent l’equip menys golejador del seu grup, amb només un gol a favor, però el segon menys golejat, amb només tres gols en contra. Les coses, això sí, han començat molt bé per a l’equip de García Pimienta. Tot just s’havien disputat 10 minuts de partit quan Roger Barnils ha fet penal sobre Matheus Pereira. L’encarregat de xutar ha estat Rey Manaj i l’albanès ha avançat els blaugrana. Ha estat una primera part amb poques ocasions de gol i de domini altern entre els dos equips. I en una d’aquestes oportunitats, l’Olot ha aconseguit empatar. Ha estat a la sortida d’un córner i gràcies a un bon cop de cap de Barnils. Amb empat a un s’ha arribat al descans.

Un gol que condemna els blaugrana

La segona part ha començat amb un guió similar al de la primera, amb poques ocasions de gol. Això sí, algunes han estat molt clares. Una l’ha tinguda Manaj, al minut 65, però no ha pogut superar Batalla en l’u contra u. I del possible 1 a 2 s’ha passat al 2 a 1. Xumetra ha aprofitat una passada de Juan Delgado per tocar la pilota amb el cap i aconseguir el gol olotí. En els 20 minuts que quedaven de partit, el conjunt de García Pimienta no ha aconseguit posar en perill la porteria local i finalment els blaugrana han encaixat la tercera derrota de la temporada. L’equip de García Pimienta se situa en la penúltima posició amb quatre punts de 15 disputats.