L’Espanyol està realitzant l”stage’ de pretemporada a Navata amb l’objectiu d’arribar preparat a la fase prèvia d’Europa League que comença a jugar-se el dia 25. Sergi Darder, una de les peces fonamentals de l’equip el curs passat, s’ha mostrat optimista en la roda de premsa d’aquest matí de cara a la temporada que arrenca: “Esperem que sigui il·lusionant. Primer, tenim les prèvies d’Europa League, però no hem d’oblidar que allò que ens donarà regularitat és la lliga“.

Elogis a Gallego

Els blanc-i-blaus estrenen entrenador amb l’arribada de David Gallego, que Darder descriu com “l’entrenador ideal per aconseguir el creixement que necessitem“. El migcampista, a més, ha explicat quines són les esmenes dels equips de Gallego: “Ell sempre diu que vol atacar com un equip gran i defensar com un de petit. Com abans agafem els seus conceptes, més ràpid creixerem“.

Esperances en la continuïtat de Borja i Hermoso

Sergi Darder s’ha referit a un tema candent de l’univers perico, la possible marxa de Borja Iglesias al Betis: “Si tan fora estigués, no entrenaria amb nosaltres. Sabem que hi ha una oferta i si paguen la clàusula no hi ha res a fer“. No obstant això, l’Espanyol no pot lamentar la pèrdua d’un jugador sinó estar preparat per reemplaçar-lo. Tot i l’interès del conjunt andalús pel davanter, Darder no perd l’esperança de continuar comptant amb ‘el Panda’: “Borja està content aquí i, si algun dia marxa, hem d’estar agraïts per tot el que ha fet, però confiem que es quedi“.

Arribaran al 100%

Per últim, el migcampista ha assegurat estar recuperat de la lesió que va patir al turmell al darrer partit de la temporada passada: “Els primers dies vaig entrenar al marge perquè per la lesió no he pogut exercitar-me gaire a l’estiu, però ja estic amb el grup“. A més, Darder assegura que l’equip, que s’entrena a doble sessió, arribarà en perfectes condicions al primer partit oficial: “Encara no estem en plena forma perquè estem en preparació, però tenim claríssim que el dia 25 arribarem al 100%“.