sant andreu

El Sant Andreu començarà la pretemporada 2019/20 el pròxim dijous, 18 de juliol, i aquesta estarà marcada pel Torneig d’Històrics i la Copa Catalunya. Els de Mikel Azparren tornaran a la feina per preparar la pròxima temporada.

El Torneig d’Històrics

El Sant Andreu ha quedat enquadrat en el grup 1 del Torneig d’Històrics i jugarà contra el Badalona i el CE Júpiter. Tots dos partits es disputaran el dilluns 29 de juliol. Si els quadribarrats passen de grup disputarien una hipotètica semifinal el 3 d’agost i la final el dia 4.

Primera ronda de la Copa Catalunya

Aquest estiu també es disputarà la primera ronda de la Copa Catalunya, en aquest cas, el Sant Andreu rebrà al Narcís Sala el Peralada. El partit servirà de presentació davant els seus aficionats. El dia del partit encara està per determinar-se perquè si el Sant Andreu juga les semifinals o la final del Torneig d’Històrics, aquesta eliminatòria de la Copa Catalunya es disputaria el 7 d’agost, en cas contrari, el dia del partit serà el 3 o 4 d’agost.

La segona ronda

En cas que el Sant Andreu superi el Peralada, jugaria el partit de la segona ronda de la Copa Catalunya contra el guanyador de l’eliminatòria Europa-Llagostera. El tercer rival podria ser o el Vilassar de Mar, el Granollers, el Martinenc o l’Espanyol B.

A la recerca de més partits

El Sant Andreu concretarà en les pròximes setmanes més amistosos per disputar durant aquesta pretemporada que inicia en menys d’una setmana.