El tècnic de l’Espanyol, Luis Garcia, ha admès que començar la Lliga sense públic a l’Stage Front Stadium és un condicionant molt negatiu per al seu equip. “Els trobarem a faltar”, ha assegurat el tècnic asturià en la roda de premsa prèvia al duel contra el Racing de Santander d’aquest dissabte. L’Espanyol disputarà el partit contra el conjunt càntabre a porta tancada per la sanció que li va imposar el Comitè de Competició després de la invasió de camp en el derbi contra el Barça. De cara a la segona jornada de la Segona Divisió, l’entrenador asturià només ha confirmat la baixa de Javi Puado per una contusió òssia al turmell.

Pere Milla serà titular en el debut amb l’Espanyol?

És un dels noms de la prèvia del partit de l’Espanyol contra el Racing. L’única cara nova de l’Espanyol 2023/24 podria ser titular en la referència ofensiva de l’onze blanc-i-blau. El seu nou entrenador, Luis Garcia, no ha volgut revelar la incògnita però s’ha desfet en elogis cap al seu nou futbolista. “Ens aporta gol i experiència. Coneix la categoria i està preparat”, ha assegurat el tècnic asturià.

César Montes, patrimoni perico

César Montes és un dels noms que sonen més en el capítol del sortides del conjunt blanc-i-blau. El central mexicà ha rebut diverses ofertes i des que ha arribat a Barcelona s’entrena al marge del club. De totes maneres, Luis Garcia ha volgut advertir que és patrimoni del club i que espera que aviat pugui estar en bon estat de forma per competir amb l’Espanyol. “Per nosaltres és un jugador molt important”, ha admès el tècnic.

El Racing de Santander, un rival en forma

En el debut a casa del curs 2023/24, l’Espanyol tindrà un equip que ha començat en forma. El Racing de Santander va debutar al Sardinero amb un triomf contundent (4-0) contra un dels candidats a l’ascens, l’Eibar. “És un bon equip, sap a què juga i és molt sòlid. Són molt intensos”, analitza Luis Garcia.