El Tecnofutbol ha sumat una nova derrota i segueix cuer. Abans de la mitja hora de partit, el Tàrrega s'ha avançat mitjançant Nuno. 5 minuts abans del descans, Jordi ha fet el 0-2. A la represa, l'àrbitre ha assenyalat penal per unes mans dins de l'àrea de l'equip barceloní. Nuno l'ha transformat per sumar el seu segon gol. Els de Ricardo Mendoza no han baixat els braços i només un minut després, Bochi ha retallat distàncies. En el tram final el partit s'ha trencat, i tots dos equips han disposat de bones oportunitats, però l'1-3 ha estat el resultat definitiu

CE Tecnofutbol: Ismael Guzmán, Héctor Delgado, Arnau Basagaña (Eric Bisbal, min.43) (Carlos Da Costa, min.64), Jonatan Toro, Adrián Serrano, Joseph Legrand (Andrés Blanco, min.43), Arthur Bessong, Guillermo Hoyos, Mario Galles, Victor Moya i Albert Torello.

UE Tàrrega: Joel Mur, Albert Bañuelos, David Vendrell, Robert Palau, Gerard Domingo, Marc Carballo, Manuel Marchal (Marc Maiget, min.73), Marc Grau, Nuno Carvalho (Dídac Florensa, min 79.), Rafael Delgado i Jordi Esteve.

Gols: 0-1, Nuno Carvalho (min. 25); 0-2, Jodi Esteve (min. 39); 0-3, Nuno Carvalho (min.55); 1-3, Guillermo Hoyos (min.56).