Escorcoll Federació Catalana Futbol
Foto: Norma Vidal (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han escorcollat la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) des de primera hora del matí d’aquest dimarts fins a les vuit del vespre. Un grup d’agents de paisà han entrat a la seu —situada al carrer de Sicília— i hi han impedit l’accés als treballadors.

Denúncia per frau electoral

Segons ha informat Catalunya Ràdio, l’assumpte que ha motivat els escorcolls té a veure amb les darreres eleccions a la Federació —celebrades l’any 2023— i unes irregularitats que presumptament s’hi van produir. Tot plegat, arran de la denúncia que va interposar l’excandidat Juanjo Isern, que va perdre els comicis contra el president actual, Joan Soteras.

El cas és que les eleccions investigades ja eren una repetició d’unes votacions anteriors que el Tribunal Català de l’Esport va ordenar tornar a celebrar per irregularitats el dia dels comicis. Aleshores, la denúncia també la va interposar Juanjo Isern.

escorcoll Federació Catalana Futbol
Foto: Norma Vidal (ACN)

S’investiguen delictes de falsedat documental i administració deslleial

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’entrada i registre ha estat ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell. La investigació judicial es troba sota secret de sumari i es produeix en el marc d’una causa acordada secreta que investiga, entre d’altres, els delictes de falsedat en document públic, falsedat en document privat i administració deslleial