“La nostra mentalitat es fer un partit bo i que no es quedi en quasi. Hem de guanyar perquè ho necessitem pels nostres aficionats i per nosaltres”. Missatge clar de Vicente Moreno abans d’enfrontar-se al Vila-real. El tècnic assegura que l’equip arriba en un bon moment després dels partit contra el Barça i el Sevilla.

El Vila-real, un rival de Champions

Després d’empatar amb el Barça i el Sevilla en les dues últimes jornades i de no haver guanyat cap partit de Lliga en el 2022, l’Espanyol afronta un altre partit davant un rival complicat, el Vila-real. El conjunt de la Plana ocupa la sisena posició al campionat i està disputant els vuitens de final de la Champions League. Dues dades que per a Vicente Moreno “demostren la qualitat d’aquest equip. Però nosaltres també tenim les nostres i després de veure com està la nostra afició i el fet que ens acompanyin fa que tinguem una bona mentalitat per al partit. Esperem fer un bon enfrontament i que, aquesta vegada, no es quedi en l’intent i acabem guanyant. Ho necessitem”.

Bones sensacions a l’Espanyol

De cara al partit contra el “groguets”, Vicente Moreno no podrà amb Aleix Vidal, sancionat, ni amb les lesionats Morlanes i David López. Unes baixes que per al tècnic són importants, “però no ens lamentem pels que no tenim. Ara és molt important que els jugadors no habituals i els joves estiguin a punt perquè els necessitem”.

Els càntics de la grada

Respecte a l’obertura d’un expedient, per part de la Federació, pels càntics que una part de la grada va fer durant el derbi, Moreno considera que “la nostra és una afició molt respectuosa. Potser que en un moment puntual s’escalfi per una acció determinada, però és un fet personal i d’unes poques persones i mai de tota l’afició.