El derbi prometia emocions fortes i no s'han fet esperar. Al minut 2, Nils Puchades s'ha avançat a tota la defensa escapulada per fer l'1 a 0. Cinquè gol en cinc jornades del davanter de moda a Nou Barris. La intensitat no ha deixat que el joc lluís i l'Europa no s'ha trobat còmode sobre el camp. Tot i això, Cano hauria pogut empatar en una ocasió molt clara. A la represa els de Manolo González han aconseguit adormir el partit, tot i que han jugat una estona amb un menys. Nils ha caigut dins l'àrea i l'àrbitre li ha ensenyat la segona groga. Els graciencs han seguit buscant l'empat, però quan Alberto ha vist la segona groga, el duel ha quedat vist per a sentència.

Només ha calgut esperar un minut perquè l’alegria es desfermés a la Bombonera. Nils ha estat més llest que ningú i ha fet l’1 a 0. Un cop matiner que l’Europa ha volgut contrarrestar. L’arribada més clara de la primera meitat ha anat a càrrec de Cano que no ha pogut batre el Tato Burgada. A la segona meitat, jugada polèmica dins l’àrea de l’Europa. Nils ha caigut i l’àrbitre li ha ensenyat la segona groga. Els escapulats han buscat l’empat sense molta empenta i en el tram final Alberto ha vist la segona groga i les forces s’han igualat. L’1 a 0 s’ha mantingut i la Monta és líder en solitari.

1- CF Muntanyesa: Tato, Amantini, Ferran, Andrés, Payán, Ruben, Toni (Dani, 75′), Padilla (Poves, 80′), Roland (Sascha, 59′), Uri i Nils.

0 – CE Europa: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Víctor Duran, Alegre, Javi Lara, Rovira, Marc Esteban (Guzman, 73′), Javi Sánchez, Charly Ruiz (Valderas, 84′) i Cano (Diego, 61′).

Gol: 1-0 (Nils, 1′).