L'Horta s'ha imposat 0 a 3 al Torredembarra en un gran partit dels homes d'Archi. El davanter Sergi Arranz ha estat clau amb dos gols. El primer, al minut 13 en rematar sol al segon pal, i 20 minuts més tard ha finalitzat una bona jugada d'equip per col·locar el 0 a 2 amb que s'ha arribat al descans. A la represa el Torredembarra s'ha quedat amb 10 jugadors per una expulsió rigorosa. El defensa toca la pilota amb la mà i l'àrbitre li ensenya la vermella directa. Tot i això, els locals haurien pogut retallar diferències, però han fallat un penal. El que no ha perdonat ha estat Molist que ha fet el 0 a 3 en el temps afegit. JORDI ARGILÉS "ARCHI", entrenador de la UA Horta "Crec que ha sigut el millor partit d'aquesta temporada. Sobretot per tot el que hem estat capaços de generar. Crec que hem desbordat per les dues bandes al rival i potser hem estat patint fins al final fruit del nostre propi desencert, no?"