El Cirque du Soleil i Leo Messi han presentat l’espectacle ‘Messi 10’, que ha creat l’empresa circense i que esta inspirat en el crac argentí. Una festa que s’ha fet al Camp Nou i que ha comptat amb la presència del jugador del Barça i del productor executiu del Cirque du Soleil, Charles Joron, i del director i creador de l’espectacle, Mukhtar Omar Sharif Mukhtar.

L’espectacle ‘Messi 10’

El xou del Cirque du Soleil es farà al Parc del Fòrum de Barcelona, el 10 d’octubre de 2019, i serà l’única ciutat de l’estat on es podrà veure l’espectacle abans de l’inici de la gira mundial que serà al 2020. És un espectacle que intenta combinar el món del futbol amb el del circ mitjançant acrobàcies. ‘Messi 10’ explica la història d’un jove que supera diverses adversitats per arribar a ser el millor 10 del món. Un xou que hi participaran 46 artistes que durant 90 minuts guiaran el públic per l’espectacle. Les entrades es posaran a la venda a partir del 7 de febrer, però abans, del 4 al 6 de febrer, es poden fer reserves, es posaran a la venda per al públic des de 38 €.

messi

Podràs ser Leo Messi

Paral·lelament a l’espectacle, també s’instal·larà una experiència interactiva, Messi 10 Challenge. En aquesta, els fans del crac argentí podran sentir-se per un dia Leo Messi. Una atracció que serà per a tota la família i que s’obrirà tres hores abans de l’espectacle central. Els participants de l’experiència podran participar en diversos reptes amb l’objectiu d’acumular el màxim de punts possible. Podran fer una cursa amb el jugador del Barça, un llançament de falta, respondre preguntes sobre la vida futbolística del 10 blaugrana, parlar amb una rèplica virtual de Leo i reviure en primera persona els moments més memorables del crac amb unes ulleres de realitat virtual. Al final del recorregut, el participant que acumuli més punts de la jornada serà coronat el “Messi del dia” i viurà una experiència exclusiva durant el xou.