Melanie Serrano deixa el futbol femení professional després que ho anunciés en una roda de premsa. La jugadora continuarà al club blaugrana amb un projecte que il·lusiona a la sevillana. La carrera esportiva de Melanie Serrano va acompanyada de l’ascens del futbol femení i del Barça. Fa 19 anys, quan la sevillana va aterrar a Barcelona, el femení era una secció amateur i guanyar una Champions quedava tant lluny, com el fet que la secció esdevingués professional. Des de l’any 2003 fins avui, han canviat moltes coses i ha passat molta gent pel Barça perquè ara sigui el millor equip del món i Melanie Serrano sempre hi ha estat.

Serrano va debutar amb el primer equip blaugrana amb només 14 anys en la primera jornada de la Superlliga. La sevillana, resident a Blanes, és la primera jugadora a superar els 500 partits amb el primer equip i és, de carrer, la jugadora que més vegades ha vestit la samarreta blaugrana i també la que més temporades ha estat al primer equip del Barça amb un total de 18.

La defensa també ha estat internacional amb la selecció espanyola absoluta 15 vegades i també en les categories inferiors.

Un palmarès envejable

Melanie Serrano ha guanyat 18 títols amb la samarreta blaugrana i podria arribar a la vintena si el Barça guanya la Champions i la Copa de la Reina. D’aquests trofeus que ja té a la butxaca i destaquen la Champions, cinc Lligues i quatre Copes.

A principis del 2022, la jugadora va ser mare de bessones. Amb 32 anys i tots els objectius esportius complerts, Serrano penja les botes per poder dedicar-se a la seva família a Blanes, una nova vida en què també l’esperen grans reptes lluny de la gespa del Johan Cruyff.