Melanie Serrano deixa el futbol femení professional després d’anunciar-ho en una roda de premsa. La veterana jugadora, de 32 anys, acabava contracte el juny amb l’equip blaugrana i ha explicat que continuarà dins del club que l’il·lusiona. Serrano és la jugadora que més temporades ha jugat al primer equip del Barça, un total de 18, i l’andalusa podria posar fi a la seva etapa al Barça.

“Melanie és Barça i el Barça és Melanie”

La jugadora ha agraït a tots els entrenadors, jugadores i a familiars i amics l’esforç i la dedicació per tal de poder aconseguir veure créixer el futbol femení al FC Barcelona. Des dels primers inicis, quan havia d’arribar en tren des de Blanes, on vivia i que havia de marxar abans que acabés per poder agafar l’últim tren de la nit. La futbolista ha destacat que “Melanie és el Barça i el Barça és Melanie”.

La contribució a la igualtat de gènere

Melanie Serrano ha volgut destacar també el que ha significat per a ella lluitar per jugar a futbol, un esport que encara avui té moltes diferències entre homes i dones. La sevillana ha volgut destacar el que ella ha pogut aportar per salvar aquestes diferències. De fet, ha destacat que “una dona pot competir al mateix nivell que un home”. I el que ha posat de manifest és que el futbol femení d’ara i el de fa 18 temporades són “la nit i el dia”.

Melani Serrano, la jugadora amb més partits al Barça

Melanie Serrano ha guanyat 18 títols amb la samarreta del FC Barcelona i podria arribar a la vintena si el Barça guanya la Champions i la Copa de la Reina. D’aquests trofeus que ja té a la butxaca, en destaquen la Champions, cinc Lligues i quatre Copes.