L’estructura esportiva del RCD Espanyol ha afegit un nom més, el de Domingo Catoira. En aquest cas, ell serà el nou director esportiu del club blanc-i-blau. El fins ara secretari tècnic del club assumeix el màxim càrrec esportiu de l’Espanyol en substitució de Francisco Joaquín Pérez Rufete.

Àmplia trajectòria professional

Després de dues temporades com a secretari tècnic de l’Espanyol, Catoira serà el nou director esportiu del club. Abans d’arribar a l’entitat blanc-i-blava, Catoira va formar part de les direccions esportives del València i el Valladolid.

A l’Espanyol, Catoira va arribar per substituir Óscar Perarnau. Abans havia estat a l’estructura esportiva del València des de l’any 2017. A més, també va estar-hi durant una altra etapa, entre el 2010 i el 2014, al conjunt xe on, casualment, va coincidir amb Rufete. En el període dels anys 2014-2017 va ser el secretari tècnic del Valladolid.

El seu bagatge com a jugador

Nascut a Évian-les-Bains (França) l’any 1972, Catoira va ser un defensa central que es va formar com a jugador al planter del Deportivo. Va jugar, durant quatre temporades, amb el Fabril de la Segona B. La temporada 95-96 va fitxar pel Lugo, equip amb què va estar quatre temporades més. Després van venir les estades a la comunitat valenciana, tot jugant amb el Novelda i el Benidorm. Amb el conjunt alacantí va donar el salt als despatxos, on va penjar les botes, l’any 2007.

El 2010 va format part de l’equip de Braulio, exjugador del Deportivo i director esportiu de l’Osasuna. Amb ell, va estar al València i al Valladolid.