El Mediterrani ha quedat eliminat de la Copa del Rei, després de perdre davant el Terrassa per 11 a 8. Els santsencs han pagat molt car un últim quart per oblidar, que ha significat la derrota per als de Jahzeel Martínez.

El Mediterrani comença dominant

El Mediterrani ha vist com el Terrassa s’ha avançat en el marcador, però els barcelonins han reaccionat i han acabat el primer quart dominant. El parcial en aquests primers vuit minuts ha estat de 2 a 4. El segon període ha estat molt igualat. Els sistemes defensius s’han imposat als ofensius i, per tant, hem vist molts pocs gols, només un per equip. El marcador a la mitja part ha estat de 3 a 5.

Els santsencs es bloquegen en l’últim quart

El pas pels vestidors no ha canviat res de res. Ha continuat la igualtat màxima en aquest tercer quart. El parcial ha estat de 2 a 2 i, per tant, s’ha arribat al quart i definitiu període amb avantatge dels barcelonins de dos gols. Fins i tot, els santsencs han tingut l’oportunitat de col·locar-se tres gols per davant, però no ho han pogut fer i això ho ha aprofitat el Terrassa per reaccionar. Un parcial de 6 a 1 ho ha canviat tot. El Medi bloquejat en atac ha deixat escapar la feina feta durant els tres primers quarts. Al final 11 a 8 i el Mediterrani eliminat dels quarts de final de la Copa del Rei.