medi spandau
@CEMediterrani

El CEM Mediterrani ha superat l’Spandau 04 de Berlín per 8 a 17 en el primer partit del grup C de l’Eurolliga de waterpolo femení. L’equip de Marc Comas ha dominat l’enfrontament amb mà de ferro per segellar la primera victòria de la competició europea.

Primer temps de domini visitant

El Mediterrani ha sortit més endollat a la piscina de l’Spandau 04 i ha signat un primer quart de domini absolut a través del marcador. Naia Duran per partida doble i Roser Tarragó han estat les golejadores per posar el 0 a 3 en el marcador i deixar-ho tot de cara per a les seves. Ara bé, en el segon quart l’equip ha patit una fase de desconnexió que ha permès a les de Berlín empatar el partit en un obrir i tancar d’ulls, una reacció ràpida de les locals que ha tornat a posar en tensió les barcelonines, de nou dominadores del matx, per ampliar la diferència en el marcador amb gols d’Helena Dalmases i Roser Tarragó i arribar al descans amb un 3 a 5.

Festival anotador del Medi

A la segona meitat el Medi ha sentenciat l’enfrontament a ritme de golejada. Mentre que les d’Alemanya només han fet dos gols en el tercer quart, les jugadores de Marc Comas han foradat la xarxa contrària en sis ocasions amb dianes de Clara Espar i Helena Dalmases en dues ocasions i Roser Tarragó i Clara Díaz per arribar a l’últim període amb un 5 a 11. El darrer tram de partit la tònica s’ha mantingut, les de Barcelona no han concedit cap ocasió a les rivals.